Uitslagen

PRIJSUITREIKING 2018

Op vrijdag 5 oktober jl. zijn in Café de Postiljon de prijzen uitgereikt van onze avond- en koningwedstrijden. Deze wedstrijden (4x per categorie) werden gehouden van 29 mei tot 1 juli in het Leijsenven (park Molenwijk). Vorig jaar ging de wedstrijd niet door vanwege te weinig deelnemers maar dit jaar konden de wedstrijdvissers gelukkig weer hun hengels uitgooien voor een spannende strijd om de prijzen. 

In de categorie avondwedstrijden werd Jan Voets de winnaar (6 punten, 5100 gram, 86 stuks). Tweede werd Harrie van de Steen (9 punten, 2900 gram, 87 stuks) en de derde plaats was voor Christian van Haaren (9 punten, 3700 gram, 66 stuks).

In de categorie koningwedstrijden werd Harrie van de Steen eerste (6 punten, 2900 gram, 105 stuks). Hiermee bleef de koningsbeker in het bezit van hem want Harrie van de Steen was ook de koning in 2016. Tweede werd Pieter van de Ven (7 punten, 2800 gram, 85 stuks) en ook in deze categorie eiste Christian van Haaren de 3e plaats voor zich op (7 punten, 3600 gram, 61 stuks).    

           

 

 

 

PRIJSUITREIKING 2016

Winnaar avondwedstrijden en de koningswedstrijden (Harrie van de Steen).

Bij de avondwedstrijden ging de eerste prijs naar Harrie van de Steen, gevolgd door Toon Schelle en Jozef Pennings. De koningswedstrijden werden ook gewonnen door Harrie van de Steen die hiermee de dubbel veroverde. De tweede plaats wass eveneens voor Toon Schelle  en ook in deze categorie ging de derde prijs naar Jozef Pennings

De volledige uitslagen avondwedstrijden 2016 zijn te vinden via deze link.

De volledige uitslagen koningswedstrijden 2016 zijn te vinden via deze link.

 

PRIJSUITREIKING 2015 

In gemeenschapshuis De Walnoot zijn de prijzen uitgereikt van de eerder dit jaar gehouden viswedstrijden.
Bij de avondwedstrijden ging de eerste prijs naar Harrie van de Steen, gevolgd door Louis Josiassen en Toon Schelle. De koningswedstrijden werden gewonnen door Pieter van de Ven die hiermee de koningsbeker veroverde. De tweede plaats was voor Martien van Doorn en ook in deze categorie ging de derde prijs naar Toon Schelle.

De volledige uitslagen zijn te vinden via deze link.

Winnaar avondwedstrijden (Harrie van de Steen).
 

 Winnaar koningswedstrijden (Pieter van de Ven) met de koningsbeker.
 

 Op beide foto's geflankeerd door onze voorzitter en voorzitter wedstrijdcommissie: Louis Josiassen.

 

PRIJSUITREIKING 2014 

  

Jan Voets met koningsbeker

 

Klik hier voor de foto's van 27 mei 2014 ( Spankert - Esch)

Klik hier voor de foto's van 10 juni 2014 (Leijsenven te Boxtel).

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates