VACATURE SECRETARIS

Met ingang van 1 juli 2019 is de huidige secretaris, Jack Paulissen, gestopt. Na 12 jaar in het bestuur gezeten te hebben, waarvan de laatste 5 jaar als secretaris, geeft hij het stokje graag over aan iemand anders.
De vereniging is nu op zoek naar een nieuwe secretaris die samen met de overige bestuursleden mede vorm wil geven aan de beoefening van de hengelsport in Boxtel, nu en in de nabije toekomst. 
De secretaris is het eerste aanspreekpunt binnen de vereniging en verzorgt de in- en uitgaande correspondentie. Tevens bereidt de secretaris de bestuursvergaderingen en de Algemene Ledenvergadering voor en zorgt hij/zij voor de verslaglegging daarvan. Daarnaast is de secretaris verantwoordelijk voor de ledenadministratie. 
Er is dus een vacature voor een interessante en veelomvattende vrijwilligersfunctie. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als u vragen heeft kunt u daar terecht of bellen met de huidige secretaris: 0411-673751. 

Free WordPress Themes - Download High-quality Templates